Hvad er Cake Invasion?

Mit koncept!

Det hele startede, da jeg var med min lille familie på Bornholm. Der besøgte vi det skønneste sted, med det mest overdådige kagebord, og stedet summede af liv og hygge. Det var tydeligt at stedet var elsket og eftertragtet både hos lokale og turister. Der er ikke mange steder som disse i Danmark, og derfor har jeg gjort det til min mission at udbrede dette koncept!

Derfor afholder jeg med jævne mellemrum events, hvor du og dine kære kan komme og nyde et skønt kagebord. Jeg leverer kagerne og de skønne omgivelser, og du medbringer den gode stemning.

Find kommende Cake Invasion events her.

Derudover arbejder jeg på at kunne tilbyde diverse bagekurser, så følg med her på siden, og lad mig endelig vide, hvis du har ønsker til et event eller bagekursus.

Skal du bruge en kage til et arrangement – en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb eller noget helt fjerde, så kontakt mig, og lad os tage en snak om jeres ønsker. Jeg laver kager i alle afskygninger og til en fornuftig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.