Vilkår og betingelser

 

Bekræftelse og ændring

Vi beder dig venligst tjekke din bekræftelse grundigt for eventuelle fejl eller uoverensstemmelser når du bestiller en kage eller andet produkt hos os. Lad os vide inden for 5 dage, hvis du ønsker tilretning i din bestilling. Din bestilling er vigtig for os, og vi vil gøre hvad vi kan for at imødese ændringer efter denne periode, hvis du ønsker det. Dog kan vi ikke garantere at der kan laves ændringer uden ekstra omkostninger efter denne periode. Hvis du sender et billede af et design du ønsker, gør vi opmærksom på at dette vil blive benyttet som inspiration. Da kagerne er håndlavede, vil to kager aldrig være helt ens. 

 

Cake Invasion

Hos Simply Cake går vi op i madspild, og der tages derfor forbehold for at nogle kager muligvis ikke er tilgængelige for alle gæster når du bestiller en stationær Cake Invasion eller en Cake Invasion on wheels. Antallet af de forskellige kager fastsættes ud fra vores erfaring med kagernes popularitet samt festens/arrangementets art.

 

Betaling

Simply Cake modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay (kun ved direkte salg). Ved billetbestilling til Cake Invasion events bliver betalingen trukket på din konto med det samme, hvorefter du modtager billet på mail.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Simply Cake bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Depositum

For at bekræfte en ordre samt reservere en dato, opkræves der et depositum på 30%. Depositum skal betales senest 4 dage efter bekræftelsen er modtaget. De resterende 70% betales senest 7 dage inden leverings/afhentningsdatoen medmindre andet er skriftligt aftalt. 

Ved betaling accepterer du Simply Cake’s vilkår og handelsbetingelser.

Afhentning og levering

Som udgangspunkt skal alle kager afhentes hos Simply Cake på Holmehaven 4 i Roskilde. Simply Cake tilbyder levering mod betaling. 

Når kagen afhentes hos Simply Cake, accepterer du at produktet er i overensstemmelse med det aftalte. Hentes produktet af en tredjepart er du ansvarlig for at denne person er oplyst om detaljerne omkring det aftalte. I disse tilfælde accepteres produktet af den person, som afhenter kagen. 

Er produktet afhentet hos Simply Cake, kan vi ikke stilles til ansvar for eventuelle skader der måtte blive påført produktet efter afhentning. 

Når du afhenter din kage, skal du sørge for at bilen har et fladt og rent underlag. Da kagen er skrøbelig bør du køre meget forsigtigt, og eventuelt investere i en skridsikker måtte som underlag. 

Ved levering accepterer du produktets tilstand inden vi forlader stedet. Herefter kan Simply Cake ikke stilles til ansvar for eventuelle skader, som måtte blive påført produktet efter det er leveret.

Simply Cake gør opmærksom på, at kagerne er skrøbelige og kræver forsigtighed når de transporteres og/ eller opbevares. Kager skal altid opbevares i køleskab ved ca. 5 grader, medmindre andet er oplyst. Serveres kagen udendørs, skal du være opmærksom at denne reagerer på vejret, og dekoration og sukkerpynt kan smelte eller tage skade. 

Refundering

Depositum er refunderbart ved afbestilling minimum 4 uger før leverings/afhentningsdatoen. 

Billetter til Cake Invasion events er IKKE refunderbare. Billetter til Cake Invasion events kan ikke ændres, og er kun gældende til den dato, som er angivet på billetten. 

Cake Invasion billetter:

  • Billetkøberen accepterer ved køb, at nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for handlen.
  • Billetkøberen accepterer ved handel hos Simply Cake, at Simply Cake opbevarer og gemmer personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med billetkøb.
  • Det er billetkøberens ansvar, at Simply Cake altid har korrekte kontaktoplysninger, således at meddelelse om aflyste/ændrede arrangementer kan videregives til billetkøberen.
  • Det er billetkøbers ansvar at sikre sig mod fejlbestillinger inden gennemførelse af en ordre.
  • Billetkøberen accepterer, at der muligvis skal forevises ID i form af kørekort, pas eller andet gyldig personidentifikation samme med billetten for at få adgang til et event.
  • Simply Cake forbeholder sig retten til at ændre dato og tidspunkt for et arrangements gennemførelse, uden at dette kan betragtes som misligholdelse endsige aflysning af den pågældende event.
  • I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.
  • Ved sygdom, force majeure m.v. fastsættes en ny arrangement dato, hvor billetten vil være gældende.

Billetter refunderes ikke, så længe et arrangement kan flyttes med samme opsætning til en anden dato.

 

Refusion / reklamation ved kagebestillinger:

Fødevarer tages ikke retur.  

Skulle du have klager over smagen eller teksturen på din bestilte kage, er det vigtigt at du indleverer et stykke af kagen, så vi kan gennemgå om der eventuelt skulle være nogen fejl. 

Billeder

Simply Cake forbeholder sig retten til at tage billeder af alle kager og benytte til markedsføringsmæssige formål. Billeder kan blive postet på sociale medier, blive benyttet til flyers etc. Simply Cake vil aldrig tagge vores kunder på billeder på sociale medier.