Hvem er vi

Om os

Lær os at kende

Vores Historie

Mathilde startede Simply Cake for at udbrede konceptet, hvor du ikke skal nøjes med én slags kage. Det startede med Cake Invasion events i Greve, hvor du kan gå ombord i et overdådigt kagebord med kager, hvor både kagernes smag og pynt er nøje sammensat. Her kan du smage alverdens kager med smagssammensætninger du aldrig har prøvet før.

Efter stor succes med disse Cake Invasion events, har konceptet udviklet sig til at være langt mere fleksibelt. Nu kan du bestille en stationær Cake Invasion (kagebord) til din egen fest eller firma arrangement, men du kan også bestille en Cake Invasion on wheels, hvor vores fine salgsvogn kommer ud med kager til dit arrangement!

Image

 

Vi kan hjælpe med alt fra temakager og bryllupskager til større arrangementer. Vi har erfaring med at lave kager til flere hundrede mennesker, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Simply Cake er startet af ren og skær lyst og Mathilde’s glæde ved at bage. Det kan ses og smages på kagerne, som bugner af glæde, personlighed og kærlighed til faget.
Mmmmm...

Mød vores Team

Mathilde
MathildeStifter og ejer
Mit navn er Mathilde. Jeg er grundlægger af Simply Cake og bager alt fra bunden selv. Jeg er en passioneret amatørbager og elsker at kunne udfolde min kreative side i køkkenet. Jeg står for at udvikle nye, lækre kager til vores populære Cake Invasion events, og jeg vil altid være at finde til diverse events arrangementer. Jeg gør alt hvad der står i min magt for at du får den bedste oplevelse når du vælger Simply Cake.
Nicoline:
Nicoline:Master Chef
Nicoline er min søster, trofaste hjælper og højre hånd til diverse events og arrangementer. Nicoline står for det praktiske, og står klar til at tage godt imod dig til vores populære Cake Invasion events – altid med et smil og en kvik bemærkning.
Simone
Simone
Simone er min barndomsveninde og effektive hjælper til diverse events og arrangementer. Simone er knivskarp og sørger for at der altid er fyldt op med lækre kager til vores populære Cake Invasion arrangementer